Logo SLV

Certificate

Certificat norvegian – Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet
SINTEF
  • Certificat norvegian – Arbeidstilsynet

    Datorită modificărilor aduse legislației pe piața norvegiană, în 2020 am început cooperarea cu
    unul dintre cele mai mari institute de cercetare independente din Europa. Înțeles pe scară largă
    cooperarea noastră a necesitat schimbări organizaționale. Persoane suplimentare implicate în proiect
    certificare pe una dintre cele mai solicitante piete, elemente noi intr-un sistem modular
    Multisistem – pentru a face față provocării pe care o reprezintă cooperarea cu acest Institut.
    Pe baza experienței pe care am dobândit-o de-a lungul anilor, lucrând cu mulți
    Instituții de cercetare, nu ne puteam imagina cât de sus am ridicat ștacheta.
    Accentul pus pe documentație, produse gata făcute și siguranța utilizării a dus la faptul că multe soluții tehnice au fost utilizate și în schelele destinate altor piețe.

    O parte din cercetarea acestui institut se desfășoară pe una dintre cele mai moderne mașini de testare universale ale companiei germane Hegewald & Peschke, cu o tensiune și presiune de 300 kN. Pe baza rezultatelor testelor efectuate pe acest tip de dispozitive, multe dintre standardele noastre au fost discutate din nou, astfel încât rezultatele testelor ulterioare să fie și mai favorabile.

    O schimbare foarte interesantă, dar solicitantă a fost examinarea ancorajului schelei la clădire, din perspectiva utilizatorului și a producătorului, element standard utilizat în conformitate cu documentația DTR întocmită pe baza standardului EN 12810-1.
    . Cu toate acestea, în timpul pregătirii versiunii norvegiene a documentației DTR, s-a dovedit că forțele care acționează asupra schelei afectează în mare măsură clădirea, precum și componentele schelei. După o analiză aprofundată a rezultatelor testelor și consultări cu angajații, am aplicat corecții la conectorii noștri de ancorare, îmbunătățind astfel rezistența acestora.

    Datorită unei abordări atât de detaliate a subiectului schelei, el ne arată ce atenție trebuie să acordăm tuturor

    Istoria SINTEF începe în anii 1950, cunoștințele și experiența dobândită de-a lungul anilor de lucru la multe proiecte au făcut ca cerințele certificatului norvegian să nu fie atinse pentru mulți, în acest moment solicităm și în lunile următoare vom putea oferi mai multe informații despre acesta.

    Lucrul cu oamenii de știință a arătat cât de importante sunt sfaturile pe care le primim de la aceștia, motiv pentru care am introdus și schimbări în companie, astfel încât angajatul care vinde schelele să nu fie comerciant, ci un specialist în vânzări cu cunoștințe tehnice și practice, pe care trebuie să le facă. împărtășește cu partenerii noștri.

Sygnet SLV

Cere o ofertă

Schelele modulare permit implementarea chiar și a celor mai complexe proiecte. Cel mai adesea